Binnenschilderwerk 

Binnenschilderwerk verfrist en beschermt uw interieur, waarbij muren, plafonds, deuren en kozijnen een nieuwe uitstraling krijgen. Deze dienst draagt bij aan de esthetiek van uw ruimtes, terwijl het ook oppervlakken beschermt tegen slijtage en vocht. Met zorgvuldig gekozen kleuren en professionele afwerking zorgt binnenschilderwerk voor een levendige en duurzame transformatie van uw woon- of werkruimte.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk verhoogt de uitstraling en beschermt de buitenkant van uw pand tegen weersinvloeden. Deze dienst omvat het schilderen van gevels, kozijnen en deuren, en draagt bij aan zowel de esthetiek als de levensduur van het exterieur. Met de juiste verf en afwerking zorgt buitenschilderwerk voor een frisse look en langdurige bescherming.Airless spuiten (muurwerk en lak)

Airless spuiten biedt een egale en strakke afwerking voor wanden, plafonds, deuren, kozijnen en plinten, ideaal voor het creƫren van een frisse en uniforme uitstraling. Deze dienst omvat het aanbrengen van structuurloze verf, wat resulteert in een duurzame en makkelijk te onderhouden oppervlakte. Perfect voor het verfrissen van uw interieur met een moderne touch.

Houtrotreparatie

Houtrotreparatie draait om het herstellen van beschadigd houtwerk en zorgt ervoor dat het er weer als nieuw uitziet. Deze dienst helpt om kozijnen, deuren en ander houtwerk te herstellen, waardoor ze weer sterk en mooi worden. Zo verleng je de levensduur van je hout en bescherm je het tegen verder verval.Isolatieglas

Isolatieglas zorgt voor een warmer huis tijdens de koude wintermaanden en een koeler binnenklimaat gedurende de hete zomer. Dit draagt niet alleen bij aan een comfortabeler leefklimaat, maar helpt ook significant in het verminderen van het energieverbruik. Ik ben gespecialiseerd in de kleinschalige installatie van isolatieglas, waarmee we uw huis efficiƫnter en duurzamer maken.